Липса на реакция

По напомняне на BSXDS пускаме и тук скандалното изказване на депутата от Атака Митко Димитров (“ГейовИтИ сЪ знаят кои сЪ. Да излязат мъжете да сЪ покажат кои сЪ. И да сЪ покажЪт, че са мъже, да им хвърлят Идин бой на гейовИтИ и д’ шЪ сЪ оправят нИщатЪ.” – транскрипция BSXDS), който в дните преди софийския гей парад открито призова към насилие. Изказването му, както и това на друг един депутат, Красимир Каракачанов от ВМРО е открито дискриминационно, в ефира на телевизия Европа, а за случилото се трябва да бъдат сезирани СЕМ, КЗД и прокуратурата.

Тъй като съответните органи и институции не реагираха по никакъв начин на тези престъпления, ще трябва явно да ги уведомим (за пореден път) с писмо. Посред лято, когато институциите са съвсем заспали, едва ли някой изобщо ще си помръдне и клепача, но не смятаме, че подбнонещо трябва да бъде оставяно без последствие.

Най-скандалното е, че става въпрос за хора, които са избрани, за да коват законите в страната и да представляват данъкоплатците, сред които, както е известно към 10% са представители на ЛГБТ.

Просто срамота.

Explore posts in the same categories: activity, human rights, lgbt, media, view

Етикети: , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

8 коментара в “Липса на реакция”

 1. longanlon Says:

  мда, стара истина е, че във властта педерасите са много повече от гейовете, ако ме разбираш…

 2. Stalik Says:

  До кого по-точно ще пишете? И ако пишете също така ще е добре да се направи нещо организирано (стига да имате конкретна идея на кого точно трябва да се пише и дали този някой може да направи нещо). Относно възможността за действия вече беше споменато тук, затова питам. Защото съм съгласен на 1000% (мисля всеки нормален човек е), че това е неприемливо, скандално и отвратително.

 3. girlsgonewise Says:

  Извинявай за бавните отговори, но въпреки че е август, е лудница. До кого още не знаем, в смисъл че щяхме да се консултираме какво е най-добре да се изпрати и до кого, така че идеята за организирани действия е много добра и добре дошла, особено като се има предвид, че има правно комптенетни активисти, като cybercracker.
  Така че можем заедно да участваме по-някакъв начин, защото това е толкова отвратително, че не трябва по никакъв начин да се оставя.
  Според мен, колкото повече хора и институции участват, толкова по-голям е шанса за някаква реакция.


 4. triabva da se seizrat kompetentite institucii! tova e nedopustimo!

 5. myciandi Says:

  Мдааа. Митето Димитров е същото Мите, заварен син на Волен Сидеров, невръстен евродепутат, който обясни на целия ЕП, че в България можеш да си купиш по-хубава жена от депутатката Ливия Ярока, а по време на кръглата маса за Могилино, пак в ЕП, се държеше като шимпанзе.

 6. girlsgonewise Says:

  Не, не е същия, Митко Димитров е по-възрастен, а Димитър Стоянов е лицето, което се вихреше в ЕП. Понастоящем втория пак е депутат в ЕП, а избирането му е срам за цялата държава.


 7. business plan

  Липса на реакция | Girls Gone Wise


 8. Very rapidly this web page will be famous amid
  all blogging and site-building viewers, due to it’s good
  posts


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s


%d блогъра харесват това: