Олимпийски надежди част 2

В първите дни на олимпиадата писахме за откритите ЛГБТ спортисти, които се състезават тази година в Пекин, но се оказа че освен изброените тогава единадесет има още три дами, които поради една или друга причина не са влезли в първия списък. Това са:

Carole Péon, френска състезателка по триатлон. Голяма надежда на френския отбор за медал, но уви, на олимпиадата не успя. Все пак, чакат я европейски и световни купи.

Fiona Pennie е състезателка от Великобритания по слалом с кану, която съвсем наскоро във вестник Telegraph спомена приятелката си Джилиън, студентка.

Tzipi Obziler е израелска тенисистка, на 34 години, която има дете заедно с партньорката си от тринадесет години. За съжаление Tzipi не премина първите кръгове в олимпийския турнир. Най-важните и битки обаче предстоят да бъдат спечелени в Израел, тъй като тя е неуморен борец за признаване на ЛГБТ семействата и правото им да отглеждат деца.

И накрая една дама, която не е лесбийка (то и за това никога не е късно де), но пък с победите си е пример за всички жени, тъй като доказа на целия свят, че за да си победител възрастта не пречка. Dara Torres (плуване) на 41 години стана най-възрастната медалистка от олимпийски игри с 3 сребърни медала от Пекин (от общо 12 олимпийски).

Жени, които поради една или друга причина са вдъхновение за нас.

Реклами
Explore posts in the same categories: hot, lesbian, sport

Етикети: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s


%d блогъра харесват това: