Wtf!?!

Eдна рекламка, която от известно време се появава в безплатни издания като Спортал и подобни:

Wtf!?!

П.С. Извинявам се за лошото качество на изображенията, но нямам скенер под ръка. Този брой е стар, но нещото го имаше и в по-нови броеве.

Explore posts in the same categories: lgbt, media

Етикети: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

15 коментара в “Wtf!?!”


 1. Нещото го имаше и като картички, които някой разпространява безплатно. Имам такава в къщи. С каква цел е не можах да разбера, но със сигурност има някаква доза истина в посланието. Едва ли с него се цели да се разобличат и заклеймят всички гейове, а вероятно онези, които стават известни в медийното пространство със своята хомосексуалност или намеци за такава. Факт е, че именно намеците навлязоха чрез модата в поведението на много мъже, дори хетеросексуалните, разбира се без да се осъзнават като такива. Метросексуалността се възприема за привлекателна и модерна… Затова е и това послание – за да покаже всъщност какво е нейното значение. Нещо такова, хаха :Р

 2. girlsgonewise Says:

  Ами hotnews.bg се оказа клюкарски, жълтеещ сайт с килограми грешки, но аз все още не мога да схвана посланието?
  Какво брей, какъв гей? Тук нещо ми се губи много…
  Това е от въпросния сайт: https://girlsgonewise.files.wordpress.com/2008/09/hotspot.png


 3. хаха, ми значи просто е някаква тъпа приумица, за да се привлече внимание към тях… нямам друго обяснение :D

 4. girlsgonewise Says:

  Хм, аз в момента се чудя дали идиотското им рекламно решение не ме обижда по някакъв начин….

 5. Chris Says:

  Тъпото е, че отново се намеква за някакъв стереотип, да си гей трябва да си счуп, пък след това може и брей….тъпо, гадно даже….

 6. mylifewithoutme2 Says:

  аз не мога да разбера какво точно рекламират тия? насислствено приучаване към „чупене на китки“ със средновековно изглеждащ уред? наистина, ВТФ?

 7. Krijs Says:

  Не му чаткам съвсем посланието, но във всеки случай не ми харесва.

 8. longanlon Says:

  целта е привличане на вниманието и скандал, много ясно – жълтите вестници и сайтове от това се хранят

 9. girlsgonewise Says:

  В началото като видях рекламата, ми стана много гадно, после се замислих, че може да има нещо скрито и аз да съм тъпа, че не мога да схвана маркетинговото послание, но като видях какво рекламира, ми стана още по-тъпо.
  Проблемът на това дело на някъв тъп и ограничен мозък е, че не е ясно какво изобразява – че от проС гей, като четеш великия им сайт, ще станеш брей-гей? Един вид, ти слагат шини, съвсем да не се счупиш??? Или ни се полагат лечебни уреди, та ог гей да станем хетеро-брей?
  Баси и работата….

 10. petya Says:

  Съгласна съм, че това произведение на изкуството е връх на тъпотата, но не съм съгласна, че е безобидно. В България се смята, че да си гей означава, че нещо ти е счупено (примерно, китката); че има нещо перверзно в теб (примерно, обичаш да се оковаваш в древни садо-мазо приспособления) и че твоята сексуална ориентация е свободна територия за любопитните погледи на всякакви зяпачи (БРЕЙ, и още как).

  Тази реклама е поредната причина, поради която вашия блог трябва да съществува.

 11. girlsgonewise Says:

  Мерси за поста в твоя блог, ние пишем, да видим дали изобщо ще има реакция.

 12. Musha Busha Says:

  Според мен рекламата насърчава човек с НЕ-счупена ръка (разбирай, хетеро), да се подложи на съзнателно счупване (разбирай, да „стане“ гей), за да му се възхищават. Що пък не.

 13. girlsgonewise Says:

  musha, съгласна съм, но това е израз на грешната, но повсеместна представа, че гей се става, щот е модерно. аман от глупости. рекламата им е адски обидна.

 14. Бет Says:

  Обидна е. И некадърна на всичкото отгоре. Някоя от организациите може да направи нещо по въпроса, ама явно не им се заимава, или пък нямат ресурс, или пък…
  Така им харесва?
  Добре е да се отървем от вътрешния си сексизъм и да престанем да се делим на гейове и лесбийки и на каквото друго падне, защото положението с всяка изминала година става все по-трагично.

 15. Здравко Says:

  Кое става по-трагично, това, че педалите не могат да се приспособят към нормалната среда и обръщат резбата все повече хора ли? Или това, че природно не естествен феномен се преекспонира в съзнанието ви и изкривява възприемането на реалността, където хомосексуалността е нещо нормално?
  Вие сте за психиатрия бе…., всичките!


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s


%d блогъра харесват това: