Линдзи Лохан и Саманта Ронсън потвърдиха публично връзката си

След като месеци наред отказваха да коментират безбройните публични спекулации около тях, Lindsey Lohan и Samantha Ronson най-сетне публично потвърдиха връзката си в разговор в ефир в радиопредаването на DJ Ted Stryker. Докато дискутираха скорошната самолетната катастрофа с Травис Баркър от Blink-182, водещият съвсем между другото попита: „Абе, хора, вие от колко време вече сте заедно – две години, една, пет месеца, два месеца?“, на което Лохан отговори: „Много, много отдавна…“. Страйкър добави „Надявам се да останете заедно, вие сте много готина двойка“, на което Линдзи благодари.

Лохан и Ронсън са сред малкото знаменитости в еднополови връзки, сред които са и Елън Дедженерис, Порша де Роси, Синтия Никсън, Хедър Матаразо, Мишел Перъдайз и Лийша Хейли. На 22 и 30 години, Лохан и Ронсън са най-младата еднополова двойка от известни жени в Америка (коригирано след забележка на дзвер).

Различни коментатори напоследък смятат, че двойката Лохан/Ронсън е пример за новата вълна еднополови двойки, които дават ново значение на това, какво оначава да си „out“. Двете вече почти две години са навсякъде заедно, посещават публични събития, носят еднакви пръстени, целуват се, а връзката им е запечатана на безброй снимки. Двете дори заедно коментираха номинацията на Сара Пейлин за кандидат за вице-президент (не в подкрепа на г-жа губернатора, разбира се).

Те направиха всичко, освен публично да потвърдят вързката си – до онзи ден. Но дали признанието с думи все още има значение във време, когато пазаруването, вечерите и какво ли още не е също толкова често срещано в публичното пространство, колкото и за хетеросексуалните двойки?

Въпреки, че обявяването на висок глас не е задължително, за да си извън дрешника, думите все още носят своята сила – особено за по-голямата част от хетеросексуалните хора днес, в които презумпцията за хетеросексуалност е толкова дълбоко вкоренена, че те просто няма да повярват в съществуването на еднополова връзка, освен ако това не им се обяви високо и открито.

Тихото и простичко потвърждение на Лохан, за това, което всички ние вече знаехме може всъщност до е от голямо значение за по-младото поколение би и хомосексуални жени. Дали, това което правят Линдзи и Сам е съизмеримо с пробива на Елън ще разберем след години, но непринуденото им поведение започва да изглежда естествено на все повече хора. Нормализацията на образа на лесбийската двойка е един от начините, чрез които може да се постигне промяна в обществените нагласи.

Explore posts in the same categories: hot, lesbian, view

Етикети: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

2 коментара в “Линдзи Лохан и Саманта Ронсън потвърдиха публично връзката си”


  1. На 22 и 30 години, Лохан и Ронсън са най-младата лесбийска двойка в Америка.

    това не звучи вярно

  2. girlsgonewise Says:

    от известните. прав си, трябва да коригираме текста, за което много мерси!


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s


%d блогъра харесват това: