БГО Джемини и Stichting FLL ви канят на филмово училище

42-19909084БГО Джемини и партньорската й организация Stichting FLL (Холандия) Ви канят да участвате в училище за снимане на филм, което ще се проведе през ноември 2008 в София. Stichting FLL е холандска организация, ръководена от Линда Манс и Луиз Вербрий.

В края на училището за създаване на филми Participatory Video Workshop, участниците ще създадат кратък видео филм, който показва възгледите им за жените, женската сексуалност, култура и начин на живот, проблеми и интереси. Училището ще се води на английски език.

Участниците ще работят в екипи и ще научат как се работи с видео апаратура, ще създадат и заснемат сценарий, ще произведат филм, репортаж или видео клип за живота на жените в България.

Всяко училище продължава 5 дни. В първите два дни участниците научават снимачни техники и създават сценарий. На третият ден екипите заснемат сценария, като на следващия ден заснетото се монтира и озвучава. В края на участниците ще представят пред цялата група резултата от работата си.

На следните адреси можете да видите част от работата на FLL:

Фотографска изложба Facing Lesbian Lives. Представлява 16 фотографии на лесбийки и бисексуални жени от Холандия, Южна Африка, Никарагуа и България.

Видеоматериалите, заснети в резултат от Participatory Video Workshop.

Фотографиите от международната пътуваща изложба Lesbian ConneXions. Това е пътуваща изложба, която заснема ежедневието, лафстайла, мнението, и вижданията на лесбийските среди. В изложбата участват фотографии от 60 автора от 15 страни.

Ако желаете да участвате, пишете на office@bgogemini.org с Вашето име, възраст, контакти и малко повече за себе си. БГО Джемини ще покрие разходите за храна и транспорт на участниците.

Реклами
Explore posts in the same categories: art, lesbian

Етикети: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s


%d блогъра харесват това: