Позорът „Расате“

По време на дискусия, организирана от БГО „Джемини“ по повод изследване, проведено в българските училища лицето Боян Станков се е държало по абсолютно неприемлив и уронващ престижа на България начин с посланника на Кралство Холандия у нас Вилем Ван Еее, като е обиждал и представителя, и самата чужда държава.

А ние искаме да попитаме – докога ще се търпи и толерира подобно поведение у нас? Крайно време е да се спре легитимирането на този субект у нас като политически, а останалите участници в обществения живот е редно напълно да се дистанцират, включително медии (особено националните такива, за държавните да не говорим, все пак ние плащаме много сериозни данъци), защото напоследък България достатъчно се изложи. Нямаме нужда от хулигани и престъпници, заради които да се срамят всички, а на всичкото отгоре да им се позволява да определят кое е нормално и кое не и кой какви човешки права има.

Реклами
Explore posts in the same categories: activity, human rights, lgbt, media, view

5 коментара в “Позорът „Расате“”

 1. Искър Says:

  коментарите по статията в дарик са ужасни …

 2. Stalik Says:

  А, тия коментари са цвете за мирисане. :) Те в най-хомофобската онлайн медия Dnes.bg ако го пуснат това иди да видиш какво става…

 3. girlsgonewise Says:

  малоумни малоумници, ако мога така да се изразя…


 4. […] А тук “Помъдрелите момичета” са изкоментирали на… Published under: общи Tags: боян • дебат • посланик • расате • станков • фал • холандия • червената къща […]

 5. mogilino Says:

  Тия събития само с покана вече. И ЧК има нужда от двама якички симпатични мъжаги, които да осведомяват какви са правилата и да те придружават любезно навън, ако имаш проблем да ги спазваш.

  При положение, че имате и на видео държанието на Расате, няма от какво да се страхувате да го изхвърлите и да не го приемате повече на това място.


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s


%d блогъра харесват това: