За изказванията на Бойко Борисов и двойните стандарти на родните политици

По повод изказванията на Бойко Борисов в Чикаго, където той на среща с местната диаспора е казал: „Това е основата на населението в момента – един милион цигани, 700 000-800 000 турци, 2,5 млн. пенсионери. Това е срещу ГЕРБ. И вие като избягахте – милион и половина, материала, който се явява на избори никак не е голям„, напомняме неговото дискриминационно спрямо ЛГБТ общността изказване от ноември миналата година: „Бих направил всичко хората с хомосексуални нагласи да бъдат извън управлението на страната, защото това се отразява на психиката на народа и на вземането на важни решения.

Към господата от БСП и ДПС, които днес в един глас викнаха, че изказванията на Борисов са опасни и шизофренни и насаждат дискриминация и омраза по възрастови, етнически и религиозни признаци: къде сте вие през останалото време, когато този човек и безброй като него насаждат в медии и обществено пространство омраза към хомосексуалните, когато ни дискриминират, когато поведението им е откровено противозаконно??? Къде бяхте по време на гей парада, когато се изля толкова явна дискриминационна помия???

А?

П.С. Не защитавам Бойко Борисов, но подобна „загриженост“ е проява на двойни стандарти и опит за извличане на политически дивиденти.

Реклами
Explore posts in the same categories: misc

Етикети: , , , , , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s


%d блогъра харесват това: