БГО „Джемини“ търси Изпълнителен директор

Напомняме, че все още тече конкурса за позицията Изпълнителен директор в БГО „Джемини“. Крайният срок е до 1ви април 2009 година, като тук можете да научите повече за длъжността, а оттук можете да изтеглите формуляра за кандидатстване.

Малко от информацията от сайта на организацията (със съкращения):

Офисът на организацията е в София и като Изпълнителен директор, ще управлявате екип от 4 души и приблизителен годишен бюджет от 90 000 лева по програми и проекти на организацията.

БГО Джемини работи в сътрудничество с Европейски институции и партньори, в това число ILGA-Europe, Съвета на Европа, Комисия за защита от дискриминация и други.

Изпълнителният директор е ключовата връзка между екип от професионалисти и Управителният съвет на организацията и е отговорен да съдейства на УС за ефективна работа.

БГО Джемини цени креативният и толерантен подход към работата и управлението, насърчаването на участието на всички на всички нива в организацията. Ние работим в партньорства и коалиции с широк набор от външни организации и сме ангажирани с развиването на БГО Джемини и непрестанното й израстване.

Търсим човек с вдъхновяващ и подкрепящ стил на работа, който да поведе служителите към следващата фаза на организационно развитие, да създаде нови работни програми и ефективно да отговори на новите възможности и предизвикателства пред българската ЛГБТ общност.

Необходимо е да притежавате отлични писмени и представителни умения, както и да умеете да представяте добре организацията пред национални и европейски институции.

Идеалният кандидат притежава аналитични умения и задължително е ангажиран с каузата за равенство. Предишният Ви трудов опит в идеалният вариант ще включва организации с нестопанска цел и познаване на националните анти-дискриминационни органи.
Ключови умения: включително управленческо организационно развитие, финансов мениджмънт и управление на персонал.

Explore posts in the same categories: activity, human rights, lgbt

Етикети: , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s


%d блогъра харесват това: