Свинско поведение от страна на български депутати

От блога „Изоставените деца на България“ стигнахме до потресаваща случка, разиграла се миналата седмица в българския парламент, на заседание на здравната комисия.

Млада жена, присъстваща на заседанието за обсъждане на новия фонд, който трябва да подпомага финансово бездетните двойки у нас, е била обидена и разплакана от депутат, който се обърнал към нея с: „Дайте да ви направя едно in vivo, като не можете ин витро„. Жената само преди седмица е загубила детето си при пореден опит за ин витро зачеване.

Тя е и председател на една от трите пациентски организации, които защитават правата на жените с репродуктивни проблеми, като заедно с другите две председателки е участвала в обсъждането на проекта за асистирана репродукция.

Вместо да бъдат изслушани обаче, трите жени са станали жертва на неприлични подмятания, като „Ама ние можем да ви направим бебета, след като имате проблеми“ и други подобни.

Засега имената на виновните не са известни.

В такъв случай е редно лицата, участвали в издевателствата над трите жени и подиграли се с хилядите семейства с репродуктивни проблеми да бъдат жестоко наказани, осъдени и изритани во веки веков от българската политика.

Много държим да узнаем имената на виновните и сме готови да участваме във всякакви граждански действия за търсене на отговорност от тези свине.

Explore posts in the same categories: activity

Етикети: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

25 коментара в “Свинско поведение от страна на български депутати”

  1. longanlon Says:

    хех, не ти ли става ясно, че за българските депутати да не можеш да имаш деца е предателство спрямо народа и държавата? защо иначе основният им аргумент срещу еднополовите бракове е, че от тях не могат да се родят деца…

  2. girlsgonewise Says:

    На мен това което ми ставя ясно е, че са невъзпитани, неграмотни свини, които подлежат на съд за сексуален тормоз и некои други неща.

  3. M Says:

    Е как може бе! Прочетох статията и във в. Стандарт. Ще следя случая и много се надявам въпросният депутат да бъде идентифициран и уволнен дисциплинарно!

  4. margo Says:

    те се подиграват с българите с всяко свое изказване и всеки един закон, който гласуват, защото всичко е в полза на тях, престъпниците и в ущърб на нас обикновенните хора, само че това е съвсем аругантно и нагло поведение

  5. moondustbg Says:

    Какво ли плаши жените, та човекоподобните са още неизвестни? А иначе се дават милиони за глупости, докато 200 000 двойки се молят, затъват в заеми и беднотия за да видят детска усмивка. Междувпрочем в тази комисия не беше ли и г-на Щерев.

  6. Баща на две деца Says:

    Защото сме овце затова позаволяваме на тъпите свине от парламента да ни правят на идиоти,според мен докато не се застрелят 100-200 от тях няма да се оправим. Не рзабирате ли че за тях всеки човеко от народа е само за подигравка от тяхна страна. Българи осъзнайте се с вашите пари те издевателстват над вас…………

  7. stoian Says:

    Ако е вярно, което не би ме учудило, трепането им е малко.

  8. niamov Says:

    deputat uvolnen ima li? malko im e trepaneto.dano da imat takiva problemi za-napred.

  9. girlsgonewise Says:

    Ето имената на членовете на здравната комисия:

    Борислав Китов

    Антония Първанова

    Нигяр Джафер

    Тодор Кумчев

    Атанас Щерев

    Борислав Великов

    Ботьо Ботев

    Ваньо Шарков

    Ваньо Хърков

    Васил Паница

    Веселин Близнаков

    Донка Михайлова

    Емил Георгиев

    Ива Станкова

    Иван Колчаков

    Лъчезар Иванов

    Радослав Гайдарски

    Руденко Иванов

    Симеон Симеонов

    Станка Маринчева

    Хасан Адемов

    Христо Величков

  10. Ellie Says:

    Az iskah da komentiram, no ne namiram dumi. Tova ne e prostotia, ne i tupota – to e nova forma na niakakvo psihichesko izvrashtenie!

    Tezi „hora“ mogat li da si predstaviat ako dishteria im beshe na podiuma!?

    Ha! sigurno imat kompleksi ili ne im raboti i si izkarvat frustrirano vurhu drugi.

    ushas…

    PS: zashto vuv vseki posting mi se nalaga da izpolzvam dumata „uzhas“?!

  11. Jaguar Says:

    Ами… свинщина е много мека дума. Чели ли сте Конституцията? Знаете ли правата си? Конституцията на Република България е публикувана в отделна тема в секцията „България – злободневки“ тук : http://zoomsguesthouse.informe.com/forum/forum-f32/topic-t127.html Би трябвало всеки да я прочете, за да не злоупотребяват с доверието ни разни изроди, които са по високите етажи, защото НИЕ сме ги поставили там и следователно ТЕ трябва да ни служат, а не НИЕ на тях.
    С ваше позволение, ще пусна това въведение в горепосочените форми (естествено, с връзка към блога ви).

  12. Viktoriya Says:

    Потресена съм! Въпросната жена трябва да съди тези изроди! И не само тя…Не знам, но това не може да се понесе…

  13. ghibli Says:

    Има ли протоколи на тия заседания? С този протокол – в съда, това е начинът.

  14. прасе Says:

    ама защо обиждате свинете,никоя истинска свиня не би направила такова нещо

  15. Marfa Says:

    И аз щях да кажа същото за прасетата. Свестни животинки. А тези са изроди. Морални. И завършени.

  16. fil Says:

    Не е по темата, ама нищо – някой знае ли какво стана с епистемик – защо е премахнала блога си? Беше уникална, дано не се е отказала:(((

  17. Ellie Says:

    Triabva da vzemem primer ot Gurzia. Exarhia mi e novia role model!

  18. mogilino Says:

    Стенограмата е била услужило редактирана, за съжаление:
    http://www.parliament.bg/?page=ns&lng=bg&nsid=5&action=show&Type=cmSteno&SType=show&gid=164&id=1132

  19. girlsgonewise Says:

    Все пак има свидетели, нали?

  20. mogilino Says:

    Да, журналистката и другите присъствали от пациентски организации. От бг-мамма разбрах, че председателката на Зачатие се опитва с помощта на журналистката от Стандарт да определи кой точно е кандидатът за ин виво.

  21. Nikola Says:

    Българските депутати са същите тия хора, които попадат в педофилски скандали, правят хулигански изцепки по магистралите и прочее. Мисля че открай време се знае, че голяма част от тях са абсолютни простаци. Тоя конкретно обаче трябва да бъде съден и то на светло.


  22. смърт на свинете!!! жалки отпадъци, дето седят и се подиграват с всички безпомощни! СМЪРТ! |:

  23. girlsgonewise Says:

    Крайно недостойно за един мъж е да унижава и да се възползва от жена. Т.е. тези господа в комисията не са мъже. Не са и жени? Какво са тогава?


  24. Смъртници! Честно казано наистина са малоумници…

  25. Nikola Says:

    @girlsgonewise : Мъже не са. Жени също не са. Това което са е „събирани от кол и въже“. Честно казано мисля следното: тая гавра показва, че въпросният не се справя със служебните си задачи- именно да разбира проблемите на избирателите си и да действа съответно. Тоя човек трябва да бъде уволнен най-малкото за некомпетентност. А да се подиграваш с такъв тежък проблем като безплодието показва само че си хванат от гората и не притежаваш необходимия минимум човещина да общуваш нормално с други хора.


Вашият коментар