Плашеща проява на омраза и враждебна реч в Нова ТВ

„Нова телевизия“ престъпиха всякакви граници с предаването си от 1ви април 2009та година, в което Лора Крумова много засмяно дискутира с Боян Станков-Расате „педерасите“, „педераските номера“ и обещанията за организирано насилие над следващия парад на гордостта, който ще се състои в България.

Поводът е доклада за социалната ситуация на ЛГБТ хората в ЕС на Европейската Агенция по Основните Човешки Права към Европейския Съюз от 31.03.2009г, в който, напомняме – се казва, че речта на омразата и дскириманцията са много сериозен проблем в България, член на същия Европейски Съюз.

„Нова телевизия“ реагира изключително „адекватно“ на доклада с предаването си, от което се изсипаха подстрекателство към насилие, дискриминативна реч и клевети. Интересно е, че „видните столични хомосексуалисти“, които са поканени като опоненти на Расате и неговия адепт са Даниела и Мартин от Биг Брадър, като никои от хората и организациите, които се занимават с ЛГБТ права и човешки права не са били потърсени.

Напомняме, че собственикът на телевизията е шведска групировка и обещаваме, че нещата няма да останат дотук. Становището на Расате вече сме го чували, но редно ли е да продължава да се кани този криминален субект отново и отново, за да дава официално мнение?А Лора Крумова осъзнава ли какво върши с неконтролираното си поведение? Дали е запозната с понятието журналистическа етика?

Запознайте се с предаването:

Видео благодарение на MaryStewart0777.

Explore posts in the same categories: activity, human rights, lgbt, view

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

49 коментара в “Плашеща проява на омраза и враждебна реч в Нова ТВ”

  1. Nikola Says:

    Расате е ясен. Лора Крумова е в случая потресаваща – особено с насиления си опит да застане на „другата“ позиция.

    И още нещо: Как един хомосексуалиСТ става виден? Що не си направим един празник на цветята и после един на зеленчуците? Цялото предаване щеше да е ужасно смешно, ако фашистите не бяха опасни, агресивни и ненаказуеми.

  2. oberonbg Says:

    Мен също много ме шокира началото на предаването. Това с „педераските“ номера беше много грубо. Затова и след това ме шокира поне опита и да задава контравъпроси, които бяха що годе в правилната посока.

    А това за цветята беше смехотворно. Да не говорим за позицията, че е вредно за децата.

  3. Yana Says:

    Ponezhe nasilieto ne e vredno za decata, nali?

  4. girlsgonewise Says:

    Подобно нещо е абсолютно неприемливо не само в национален ефир.
    Що за глупости и какво е това оливане???

    Направо сме побеснели. Трябва да падат глави.

  5. Guardian Says:

    Поздравявам Лора Крумова… Успя да надмине Мира Добрева по идиотизъм и неадекватни хомофобски изказвания. В очакване съм на трета руса мома, която да се изцепи в ефира на Нова телевизия…
    А ако приемем, че Лора „просто“ е чела каквото и е било написано… Още по-зле говори това за нея.

  6. nqkoi Says:

    Идват избори, единственият начин една бездарна и опростачена личност като Расате да бъде забелязана, е да плюе по „нещо“ или „някой“, надявайки се таким образом да спечели вниманието на ниско образованата, провинциална маса, маса която търси „враг“.Гледам тв „Скат“ редовно, там хора като Расате с подобни възгледи често се появяват, но зрителите,на които се дава думата са точно такива. Жалко, че по такъв начин НТВ е избрала да вдига рейтинга на западащото си предаване, давайки ефира на сеещи омраза и нетърпимост хора.

  7. Дарина Says:

    Аз само като видя жена като Лора Крумова и настръхвам, тя е ужасът на хетеросексуалните жени, които не са „фатални красавици“ като нея – имам предвид не само външния й вид, а езика на тялото, интонациите и цялото й „съблазнителско“ поведение. Бас държа, че много я бива да манипулира мъжете. Цял живот съм си патила от такива като нея. А като водеща е пълна скръб, ама важното е бюстът й да е на преден план.

    Какви „националисти“ и изобщо какви политици са тези маргинали нещастни, които се редят на опашка да ги арестуват, че поне с това да станат известни? И кой изобщо е длъжен да ходи на „дискусия“ с такива криминални елементи, които открито проповядват насилие? Да не говорим за всички „медицински“ глупости, които наговориха за „хомосексуалИСТите“. Леле-мале, пазете децата жив гей да не видят, че това ще им съсипе психиката! Абе нещастници, аз ако някога имам деца, от приятелите си ли ще ги пазя или от „мъже“ като вас?

  8. girlsgonewise Says:

    По принцип Расате и подобните му не са припознати като опоненти от ЛГБТ хората, но пък медийте се изпребиват да ги канят и да създават зрелища на хората.

    Всичко чудесно, само дето това рефлектира на гърба на адски много хора.

  9. Yana Says:

    Ne namiram Krumova za krasiva. Nakontena, da. No vse edno, kato vodesht nikva ya niama, mozhe da ti dokara morska bolest.

    A koe e tova momchence, deto miaza na Hitler?

  10. clairey Says:

    Хаха къде ги намери само тези десетилетни медицински изследвания как хората си придобиват ориентацията на 97%, не стана много ясно. Явно е начетен Расате, ние не можем да се мерим с неговата образованост и информираност.

    Обаче потвърди тезата, че единствената цел е да засилят чувството на „ТЯХ“ и „ОНИЯ“ за да си засилят жалкото си чувство на „аз“, да се обединят, и да влязат, хмм да кажем в парламента.

    А Лора Крумова постоянно повтаряше хомосексуалистите …. и лесбийките. Панаир на тъпотата отвсякъде. Необяснимо защо те говорят само бла бла бла а аз чувам само „Fuck You“ на Lily Allen

  11. vihrena Says:

    аз не вярвам в съществуването на Боян Расате. Ако Бог искаше да сме такива, щеше да ни създаде всички като него и да се избием взаимно само за едно поколение.
    Неговото поведение не е природно и е отречено от религията, традициите и всички ценности. Той парадира по телевизията и по други трибуни, развращава децата ни, срива обществото ни.
    Нека си практикува извратената хомофобска и мизантропска ориентация вкъщи, на скрито, а да не ни задължава да го гледаме.
    Сигурно в неговото семейство са се практикували подобни извращения и той е възпитан в техния дух. (имам един познат, влюбен в Левски и в Димитър Списаревски, баща му полковник, момчето вехне от невъзможността да излезе на светло и да се влюби в някой мъж, който може и да не е толкова героичен, но поне е жив…)
    Боянчо, ще ми се да те гушна, горкото объркано момче! зарежи тия глупости и обичай мъжкото начало по правилния начин.

  12. vihrena Says:

    А Лорчето пък като журналист изобщо не смятам да я коментирам. Срам! За чий го подписвахте този етичен кодекс, за чий учите 4 години във ФЖМК, за чий печелите рекламни бюджети, за чий се излъчвате в национален ефир и ви гледат хората… Опс, ето го отговора, гледат ги хората. Боянчо, Лорчето и очарователните им зрители са си лика-прилика, намерили са се, вместо да се вземат, те се хванали за гейовете… Това, че нямам телевизор, не значи, че тях ги няма. абе, махам се от тая пе*ера*ка държава.

  13. Eneya Says:

    Боян Расате много смело размахва факти и данни, които са непотвърдени или в най-добрия случай, спорни.
    Има нещо зашеметяващо смешно, когато тези хора започнат да вадят „доводи“, почти всичко се вади грубо извън контекста или се уповават на разни неннадеждни източници.

    Плашещото е, когато журналисти, да де „журналисти“ въпрзиемат този стил. Знам, че винаги има некадърни хора, склонни да правят всичко, за едната популярност, но тази жена не се ли интересува какво прави, какви биха били последствията?
    Или пък нейните шефове? Стават трибуна на нарушение на законите ни, ама на кой му пука?

    Онзи ден ми пратиха линк към една публикация в Алтермедия, в която се обясняваше общо взето, че демокрация = на педофилия. Имаше и проложена логика от типа, че навсякъде където е имало демокрация, е имало хомосексуалност. Прищя ми се да ги накарам поименно да ми изредят къде е нямало.
    Ама на.
    И че елините не са направили нищо, освен безсмислено философстване. Аз пък се чудя кои са пък те, че да дефинират ко е смислено или не.
    Отдавна не се бях смяла толкова. Притеснителното бяха неграмотните коментари изцяло кимайки в захлас на гениалността на „редакцията“. :)

  14. girlsgonewise Says:

    много е плашещо, особено ако са те замеряли с бомби на парада , а на 5 метра от теб е паднал коктейл молотов.
    Понеже Нова прекрачиха границата, сега ще получат каквото заслужават.
    Има си закони.

  15. Jaguar Says:

    Аз напоследък се питам що зе труп е това СЕМ? Единственият закон, който задължително трябваше да хармонизираме с европейското законодателство е този за радио и телевизия, така беше създаден и Съветът за електронни медии. Досега обаче няма случай да са се намесили, а сме свидетели на безпрецедентни идиотии, излъчвани по националните телевизии. То не са паради на изродите в така нареченият ВИП Брадър, не са гонения на вещици в Мюзик Айдъл, не са появи на Расатето в ефир.

  16. Eneya Says:

    Не знам какво прави СЕМ, подозирам, че си пита ушите.
    Ако не се сетят да се самосезират, трябва да ги подсетим и това е.

  17. NCM Says:

    СЕМ…СЕМ най-много да ги глобят и това е. Ще ги ухапе муха Нова телевизия. Да не говорим, че може дори да не се самосезират.
    Лора обаче…беше ми симпатична, допреди да се изцепи толкова жестоко в национален ефир. Русото си казва думата.
    Но вижте зрителите, отвратени са. Донякъде ги разбирам, защото в България могат да видят само чалга лицето на хомосексуалността. Допреди няколко дни попаднах на клип как Азис разправяше във Вип Брадър пред останалите колко бил дълбок, когато новото му гадже го опъвало. Ами извинявам се, но това мен ме шокира, да не говорим за… Баба Пенка от Младост 4. Те затова бяха поканили и Мартин и Дани, определено не защото са компетентни активисти, такива сме свикнали да гледаме. Дендита, паркетни лъвове и риалити звезди. Но това е друга тема… :)

  18. nervousshark Says:

    Ще ги подсетим, но това предни пъти изобщо не е било достатъчно.
    По-мъглива и синекурна организация аз у нас не съм виждала.


  19. Я стига сте пищели! Правете разлика от толерантност към различните и толерантност към афиширането на вредно поведение. Нали все децата ги даваме за пример?! Утре защо да не си спретнат и наркоманите един парад, а??! Да гледаме как Азис обяснява как и колко му влиза отзад, след това да покажат и някой как се слага венозна инжекция или как се смърка кокаин?! Кое е по-вредно от двете неща за психиката на едно подрастващо – да стане педераст по подражание, или да се друса?! Или и двете, защото вижда че всички ги окуражават и им се усмихват, защото сме много над нещата?!
    А мога ли да ви тегля една майна на всичките тука!


    Оставяме това мнение като пример какво точно НЕ трябва да се говори, особено ако си „публична“ личност, макар и със съмнителна слава. Може ли да попитаме господина дали показването на циците на жена му редом до Азис и простреляна в главата мутреса е добре да бъде гледано от подрастващите поколения? http://bgfactor.org/img/lead/2004/06/2831_4.jpg
    Или когато е за пари е друго? бел.ред.

  20. kris Says:

    Жорка, отнесе те товарния влак за тоя коментар. Плиткоумието му ме втрещи, но пък те нареди заедно до Боян и Лора. Евала!


  21. „Съмнителната слава“ си я носете в гащите.
    Циците на жена ми, са си женски цици.
    Цеци Красимирова и мутрите нямат нищо общо.
    Азис си е роден такъв и никой не го игнорира заради това.
    Демонстациите са друго нещо, и не се правете че не разбирате за какво ви говоря!
    Не ме сравнявайте с Расате.

  22. kris Says:

    Защо да не те сравняваме? Не си ни дал повод да не го правим.

    Бтв нашите цици мъжки ли са?

  23. girlsgonewise Says:

    Ау, притесних се какви са ми циците…


  24. Не се притеснявайте за циците си. Имате много по-генерални неща за които да се притеснявате тепърва! Не ви разбирам озлоблението към различния свят около вас, но пък и вие не можете да разберете съжалението на света към вас самите.
    Ако въобще някога се опитате да станете истински бащи и майки, ще разберете!

  25. Eneya Says:

    Да те питам, смяташ ли, че това е поведението на медиите? Насилие, омраза, нетолерантност?
    И откъде, накъде сравняваш сексуална ориентация с наркомания? Наркоманията е бягство от или към него, сексуалната ориентация – не.
    Иначе, да ти кажа една интересна социологическа любопитка.
    В държава със силни хомофобски и етнически настроения шансът да се появи публична фигура кобинираща двата (уж) омразни стереотипа е около 90 процента.

    И ние си имаме Азис.
    Моля, не слагай знак за равенство между Азис и ЛГБТ хората, просто защото е обидно.

    За какво подражание говориш, по мои наблюдения ЛГБТ хората искат да не ги заплашват и да имат същите права като хетеросексуалните.
    Да могат да излезнат и да се държат за ръце или да се целунат публично. Да могат да се оженят и да си имат дете. Да не им се налага принудителна сексуалност, да не са заплашени от изблици на насилие, било то вербално или физическо. Защото едно е някой да бъде съден въз основа на личите му характеристики, поведение и личност, друго да бъде слаган под общ удобен знаменател.

    Да, винаги ще има хора, които използват дадена кауза, за да трупат странични дивиденти, но това не е причина да се отхвърля каузата, а да се пречи на такива хора да си праявт поразиите.

    Отношението ти, че нечии гърди били женски, други мъжки малко ме притеснява.
    Значи за едно подрастващо дете е ок да гледа картинката, която по-нагоре линкнаха, но не целуващи се хора от един пол.
    Защо?

    В единия случай виждаме насилие, в друга, споделяне на нежност.
    Подчертавам, не говоря за Азис и евтините му опити за слава на гърба на ЛГБТ обществото.
    Моля те, не ги приравнявай.

  26. Retro Dance Says:

    Eneya, tova koeto ti kazvash Joro Pentagram go kazva sushtoto, no po razlichen nachin i razlichen ugul.
    Pozdravi

  27. Angel Says:

    Аз съм толерантен към гейовете, но към гей парада не мога да съм толерантен, да си седят по заведенията и публичните места, където не съм виждал някой, някога да им пречи или да ги напада…моля гейове, без много показност, че така се молите да ви (го) набият публично…ай!

  28. Dobromir Dobrev Says:

    Жоро, направо съм втрещен от написаното от теб, не го очаквах. А беше готин пич навремето …

  29. Retro Dance Says:

    Dobrev, toi i sega si e sushtia gotin pich, zashtoto si e izvoiuval pravoto da kazva kakvo misli bez da se pritesnyava dali na nyakoi mu haresva ili ne. Nikoi v kraina smetka ne e dlujen da vi haresva vas pederasite na 100%.

  30. woland69 Says:

    Изпускате тънката нишка – Расате размахва недоказани „факти“, защото няма какво друго да размахва. Истината е, че ние сме запознати с достоверността на глупостите, които говори, защото ни касаят. И може би, защото всеки интелигентен човек проверява, преди да повярва.

    Изтърсаците из различните краища на България ги вълнува да не поскъпне ракията и щом са им казали по телевизията, че хомосексуалиСТите (като професия звучи :) ) са еди какви си, хората прибягват до предложения за Парад на цветята. Аз лобирам за Парад на Дългокосместата коза.

    Георги, отговарящ на прозвището „Пентаграм“, по-разхвърляни и емоционални коментари отдавна не бях чела, но останах с убеждението, че като истински родител, не би имал против дъщеря ти да се плесне дибидюс пред хорските очи и ръце, най-страшно – усти, само и само да не е от ония, обратните, няма ли да престанат вече с техните искания!

  31. Eneya Says:

    Целта на парада е да се привлече общественото мнеие към темата.
    Видяхме миналата година каква беше реакцията. Това говори, че нещата не са наред. Можем да се рпеструваме, да ги дръжим под похлупак, но когато решат да се „покажат“ (сякаш са болни от нещо го каза), следва насилие.

    Честно казано, нямам против парадите. Да има. Нека има до тогава, докогато има нужда. А ще има нужда, докато има такива реакции.
    Това е.

  32. Eneya Says:

    общественото внимание и да се предизвика обсъждане на темата.*
    Иначе, аналогичен пример, суфражетките.
    Негърската тема.
    Изобщо… бол примери.

    Общото между тях е, че се очаква да си траят, да не се навират в очите на другите и биват търпени, но всъщност се отнасят с тях като втора класа хора.
    И когато искат да го променят, ми те са си виновни, че ги бият, да не са се показвали.
    Да го кажа така, ужасявам се от идеята да живея в свят, че могат да пребият, наранят, обидят някого на база етикети и предрасъдъци, не на личностни характеристики.

  33. Beavis Says:

    А бе, вие малоумни ли сте? За какво е целият този шум? И къде ви е толерантността – всички мнения противни на вашите са изтрити с изключение на това на Жоро Пентаграма и то е пуснато с „мъдър“ коментар от модератора!
    Лорчето си беше обективна (този път) и дори провокираше гостите си с въпроси от вашата теза. Приказката за „педерастката работа“ си беше много на място, защото гостите й са й вързали тенекия! Всеки журналист би се ядосал, когато постъпят така спрямо него! И е нормално онези двамата наци-галфони да си говорят каквото искат, просто защото нямат опонент срещу себе си! Какво искате от водещата, дори да не е съгласна с тях – да се кара с гостите си ли?
    А защо били поканили Даниела и Мартин, а не представители на ЛГБТ (хаха, тоя термин в България никога няма да се наложи, тук предпочитаме да наричаме нещата с истинските им имена) организациите – ми защото вие, организираните гейове, не сте известни, хората не ви знаят – нормално е да викнат некви от реалити помията.
    И в заключение – нали никой не е тръгнал да парадира с хетеросексуалността си! С какво вие сте по-специални? Нямам нищо против вас, спете си с когото си искате, ама не се изкарвайте зорлем толкова важни. Нищо чудно, че по-буйните и тъповати момчета ги избива на агресия.

  34. girlsgonewise Says:

    Няма трити мнения нито в тази, нито в някоя друга от последните теми.

  35. Woland Says:

    Beavis, мъдрецо, идеята на парада е хората да излязат от дупките, в които хетеросексуалното (потресено, о, боже!) общество насилствено ги тика. Псевдо-толерантността от типа на „Ми, на мене не ми пречат, само да не ги виждам и нищо да не искат“ е глупава, пошла, лицемерна, вони на обществена тоалетна.

    Никой не парадира с хетеросексуалността си, защото не е бил принуден да се крие заради нея, не е бил психически и физически заплашван и малтретиран.

    И докато т.нар. хетеросексуални не разберат, че никой не им е дал правото да са божии наместници и да определят кой какво може и не може, реакции ще има.

  36. mebbeth Says:

    “ ЛГБТ (хаха, тоя термин в България никога няма да се наложи, тук предпочитаме да наричаме нещата с истинските им имена)“
    Приятелю жарки, ЛГБТ не е термин, а абревиатура, която, ако не си си направил минимума усилия да провериш, значи лесбийки, гейове, бисексуални, транссексуални и назовава нещата с истинските им имена, ти какви по-истински имена имаш в речника си?


  37. Чета, чета и мисля…
    и двете страни имат позиция. И двете страни мислят различно по дадена тема.
    Но, да започнем от собствените си обори. Отношенията към Азис, и другите двама младежи от Биг Брадър и т.н. също са хомофобия.
    Докога ще продължаваме да се делим кастово? Докога ние сме уникални и неповторими? Защо ние допускаме в нашите мисли отричане на различието?
    Всеки от нас е гей, лесбийка, трансексуален или бисексуален. Не смятам, че манифестираната, пошла форма на хомосексуализъм са приети където и да е в света.
    В мненията се доказва, че ние също не ги харесваме. А какво правим по въпроса? Как социализираме тези хора в общността ни? Колко програми за социализиране вътре в ЛГБТ обществото има?
    Какво правят ЛГБТ организациите за етническите групи, за инвалидите и т.н.
    Расизма е вътре в нас! И ние първо трябва да се справим с него! А после с външните проблеми. А те не са малко…
    Медиите проевеждат дискриминационна политика спрямо различните (от всички групи). Именно тук трябва да търсим съюзници и за нашите каузи! Гогато сме обединени сме по-силни.
    Публичните личности имат различни свои мнения. Ние нямаме право да ги обиждаме, можем само да ги уважаваме за мнението им, без да прекрачваме границата.
    Медиите трябва да станат толерантни към различните! Тук е разковничето! В това направление трябва да се работи. Аз подкрепям инициативата за искане на официалната позиция на управляващите НОВА ТВ. Така ще бъдем наясно дали тяхното становище е такова или е мнение на конкретен журналист.
    Ако е лична позиция на Лора Крумова, да изискаме публично извинение и позиция и от двете страни.
    Този подход приложен към всички медии, имащи подобно поведение ще респектрира както обществото, така и ще ограничи неконтролируемото дискриминационно поведение на други медии и журналисти.
    Всички тези ЛГБТ организации и активисти (а те също не са малко), нека да помислят как да се получи официално становище на държавата по проблемите на хомофобията, подстрекателство към насилие, дискриминативна реч и клевети.
    Ако има официална държавна политика, мнение или оценки по въпросите на хомофобията, на подстрекателство към насилие, дискриминативна реч и клевети, тогава и медиите и обществото ще има друго отношение към нас. Или ще ни принуди да емигрираме.
    Това са няколко мои бележки по повдигнатите въпроси.

  38. Дарина Says:

    Ангеле, някои тук сме хетеросексуални, но не сме от другата страна на „барикадата“. ;)

    А Азис не мога да го понасям просто защото виждам в него само фалш и преструвки и това няма нищо общо със сексуалната му ориентация (каквато и да е тя в действителност).

  39. Vesela Says:

    Лора Крумова е абсолютно толерантна към LGBTQ общността.Беше и много трудно да защити нашата позиция и се получи тъпо, но смятам, че не е правилно да я упрекваме. Много добре знаем, че ако бяха отишли например Аксиния, Моника, Добромир, Радослав, Станимир……, много по-адекватно щяха да отговорят на Расате и компания. Нормално е Лора да се почувства неловко и неподготвена в тази ситуация. Лошото е, че нямаше кой да защити гей общността. И мисля, че няма на кой да се сърдим и ядосваме в този случай.

  40. Дон Дъмбо Says:

    Миличка, тези хора изобщо не са канени. За „Нова телевизия“ обаче е абониран Расате. Прегледай архивите на телевизията.

    Да не говорим, че освен упоменатите „активисти“ има други открити хора, които обаче не си врат гагата навсякъде и така и не стигат до ефир от професионалните „ЛГБТК“.

    А на Лора Крумова така и избива провинциализма отвсякъде, че не и остава време да бъде толерантна.

  41. delinkuent Says:

    Весела, само да ви кажа, че никой от понастоящем склонните да се появяват по медии не би приел покана за диалог с Расате. Това последното е някакъв оксиморон.
    Професионални ЛГБТК няма. Да си гей не е професия. Има реализиращи се хора, които са ЛГБТ, и които посвещават сили и средства извън професионалния си и личен живот на кауза за видимост и равноправие – най-общо казано.
    Лора Крумова може и да е лесбо-активистка, но не това е важното. ако ме разбираш.

  42. Vesela Says:

    Къде казах, че гей е професия?
    Моля Ви.


  43. […] Modern Times Group, собственик на “Нова Телевизия” по повод проявата на омраза, враждебната реч и заплахите за нас… с водещ Лора […]


  44. […] наръчник как да направим от името си нарицателно. И предаването, разбира […]

  45. freedom Says:

    Хора не се ли замисляте, че само в БГ важат тези схващания, необосновани по никакъв начин, камоли медицински или научен, просто това си е от рубриката- „това е така, ‘щот е така“. Хората се плашат от непознатото и му придават зловещ характер, а освен това в учебниците по психиатрия(защо в 21 век още учим по тях?)хомосексулността си е болест,просто никой не чете за новите неща по света, но за съжаление това не е само в тази, а и в други области на медицината, така че ако не ви лекуват добре да знаете че просто „специалистите“ са ни неграмотни. Тогава се дава възможност на агресивни хора като Расате да буйстват в ефир и в живота.


  46. […] в което се извинява за eвентуалните вреди, нанесени от предаването ”Часът на Милен Цветков” от 1 април 2009 г., …. Следва превод на […]

  47. Станислав Says:

    В Библията и Корана го пише! Не е нормално, не е човешко и не трябва да се толерира подобно поведение на хората! Пообразовайте се малко хорица! Помислете за последиците от индоктринацията, която ви се прожектира!
    Поздрави на всички, които се чувстват Българи!

  48. woland69 Says:

    То в Библията е казано и да не съдиш, за да не бъдеш ти сам съден, ама кел файда. Всички тук са такива проповедници, че на глава от населението се падат по трима от тях. Интересно ми е само как испанците, които със сигурност не са кришнари по официална религия, успяха да превъзмогнат големия ужас с хомосексуалността, само тук продължават със скандиранията от 17-18 век.


Вашият коментар